2011-10-30 19:43:41• hírek • Balog Anita

Kihasználták a háromhetes szünetet a kézisek

Egy felkészülési tornán vettek részt Tordán a VSK kézilabdázói.

Péntek este és szombaton összesen három meccset játszottak a kézilabdázó fiúk Tordán, ahol egy felkészülési tornán a szatmári csapathoz hasonlóan az első ligában játszó Potaisa illetve a Nagybányai Extrem és a Nagybányai Minaur volt az ellenfél. Az elvárásoknak megfelelően a második vonalban játszó nagybányaiakat a VSK és a Torda is verte, szombat este így gyakorlatilag döntő volt a két csapat találkozója. Ezt azonban öt góllal elvesztették Istrate és Palkó fiai, bár az edzők szerint nem az eredmény volt a fontos ezen a tornán, hanem hogy a háromhetes bajnoki szünetben is formában maradtak a játékosok. A szatmáriaktól egyébként többen is hiányoztak, többen sérülés, betegség miatt, de Pop például az ifjúsági válogatottnál volt.

Az elkövetkezendőben a kézilabdázó fiúk még fognak edzőmérkőzést játszani, bár az időpont és az ellenfél sem biztos - vagy az Extrem, vagy a Kolozsvári U lesz az ellenfél. A bajnokság csak november 13-án folytatódik, a fiúk akkor Resicabányán fognak játszani.

Tordai torna, eredmények, 1. mérkőzés: Szatmárnémeti VSK - Nagybányai Extrem 45-35. A szatmári gólszerzők: Oláh 6, Mateas 6, Gălan 6, Prskalo 6, Munea 5, Libert 5, Mates 5, Sas 2, Jurj 2, Bejinariu 2. Játszott még: Osvat, Vass (26 védés), Pogyina (2 védés).

2. mérkőzés: Szatmárnémeti VSK - Nagybányai Minaur 42-36. A szatmári gólszerzők: Munea 8, Prskalo 6, Galan 6, Oláh 5, Mateas 5, Mates 3, Sas 2, Libert 2, Jurj 2, Osvat 2, Bejinariu 1. Játszott még: Vass (20 védés), Pogyina (7 védés).

3. mérkőzés: Tordai Potaisa - Szatmárnémeti VSK 32-27. A szatmári gólszerzők: Libert 9, Munea 6, Prskalo 5, Oláh 3, Mateas 1, Galan 1, Sas 1, Bejinariu 1. Játszott még: Mates, Osvat, Jurj, Vass (15 védés), Pogyina.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: